Despre decizia de a deschide un blog

Bună, dragii mei cititori!

 După cum se poate vedea sunt nouă în această comunitate, deci nu fiți foarte duri cu mine :). Este posibil ca o parte dintre voi sa mă urmăriți pe instagram (julia.with.her.books) si poate chiar să apreciați munca mea de acolo.

Pentru a vă face o mică idee, uitați aici o mică parte din ceea ce postez aproape zilnic.

        M-am hotărât să încep acest blog foarte greu, având în vedere că nu stau foarte bine la capitolul încredere, dar pasiunea pentru cărți a reușit să învingă această frică. În cea mai mare parte a timpului o să postez lucruri legate de cărți: preferințe, recomandări, recenzii și multe altele. De asemenea, pentru a creea o legătură mai strânsă cu voi, iubitorii de cărți, vă invit să îmi lasți in comentarii idei pentru următoarele postări.

Cine sunt eu?

        Sunt o fată obișnuită, studentă în anul III la Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, care a ales să se detașeze de viață stresantă, dintr-un oraș mare, cu ajutorul cărților. Sunt de părere că o carte bună este tot ceea ce ai nevoie, astfel încât să te poți elibera pentru câteva ore de toată tensiunea acumulată de-a lungul zilei.

        În final, vreau să vă mulțumesc pentru faptul că v-ați rupt o mică parte din timpul vostru pentru a-mi citii aceste ganduri și sper să ajungem să ne cunoaștem mai bine prin intermediul cuvintelor.

Astept cu nerăbdare comentarii de la voi!

P.S. Nu lasati nici o zi sa treacă, fără a citi macar o pagină din cartea preferată.

 

 

 

5 gânduri despre „Despre decizia de a deschide un blog

  1. M-ai convins. Bine ai venit în micuța lume a micilor scriitori! 🙂
    Îți aștept cu nerăbdare următorul articol! 🙂 O povestioară despre cum ți-ai descoperit pasiunea de a citi ar fi perfectă. Multă baftă! 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    1. Mulțumesc frumos pentru încrederea acordată, contează mult!
      O idee minunata despre articol și o să țin cont! 😍

      Apreciat de 2 persoane

  2. Bun venit! Îți aștept cu interes articolele!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu